Το νήμα της ζωής ενός επιχειρηματία στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου του έκοψε το πρωί της Τετάρτης (9/2) ένας 88χρονος στον Πύργο.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, ο δράστης, άνδρας 88 ετών, συνελήφθη, έξω από το σπίτι του, όπου επέστρεψε, αφού πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα, με μονόκανη καραμπίνα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάλληλος της επιχείρησης την ώρα που έγινε αντιληπτός ο πυροβολισμός, άκουσε τον δράστη να μιλά για κάποιο κτήμα.
Όπως μεταδίδει το ilialive.gr, ο υπάλληλος της επιχείρησης, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα όσα συνέβησαν, όρμησε πάνω στον δράστη και του απέσπασε την καραμπίνα, την οποία στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.
Αυτήν την ώρα, το προσωπικό της ασφάλειας Πύργου ερευνά για στοιχεία στο σημείο και την ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό του δράστη που διέφυγε με αυτοκίνητο.