Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να βρει τον 29χρονο που δολοφόνησε την Πέμπτη (11/08) τον πεθερό του στην Άρτα.
Συγκεκριμένα, ένας 29χρονος που πυροβόλησε τέσσερις φορές κατά του 80χρονου πεθερού του, ήταν νυμφευμένος με μια 36χρονη, η οποία πήγε στο πατρικό σπίτι της εφόσον είχαν αποφασίσει να χωρίσουν.
Έτσι, ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο χωριό όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της 36χρονης και πυροβόλησε τόσο εναντίον της γυναίκας όσο και του πεθερού του με κυνηγετική καραμπίνα.
Μάλιστα, ο 29χρονος και η 36χρονη έχουν αποκτήσει και ένα παιδί το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μόλις δύο μηνών, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ την Παρασκευή (12/08).
Ακόμα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας epiruspost.gr, o φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά.
Όπως επισημαίνεται, ο 29χρονος κατάγεται από τον Μεσόπυργο της Άρτας και, αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον 29χρονο συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.