Ελλάδα

Καύσωνας: Ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Ανησυχία για την κλιμάκωση του καύσωνα.

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο, 30 Ιουλίου, στις 11.30 υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος), για το βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων και την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών του ισχυρού κύματος καύσωνα που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.

Διαβάσετε ακόμη: Καύσωνας: 44αρια μέχρι 7-8 Αυγούστου, που οφείλεται το ακραίο καιρικό φαινόμενο

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν οι Περιφερειάρχες των 13 Περιφερειών της χώρας, εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και του ΔΕΔΔΗΕ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.         

Διαβάστε ακόμη: Καύσωνας: Οι περιοχές που έσπασαν το φράγμα των 42 βαθμών Κελσίου

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κόντρα ΝΔ - Πολάκη για το πόθεν έσχες
Ίος - Ζάκυνθος: Δύσκολα θα αποφευχθεί το τοπικό lockdown
Chevron Right