Ελλάδα

Μαρκέλλα: Σοκαρισμένος ο πρώην σύζυγος της 33χρονης – «Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της»

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης μίλησε για την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή και ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας, μίλησε για τη σχέση του μαζί της και τη σχέση της με το παιδί τους, με το οποίο όπως είπε, δεν έχει επικοινωνήσει από τον Φεβρουάριο.

Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, το Σάββατο, περιγράφοντας μία γυναίκα, που αγαπούσε το παιδί της, το οποίο ωστόσο άφησε σε εκείνον μετά το διαζύγιό τους και στην ουσία εξαφανίστηκε, χωρίς να επικοινωνήσει και χωρίς να ενδιαφερθεί για την τύχη του, εδώ και μήνες.

Όπως είπε, με την οικογένεια της Μαρκέλλας ζούσαν στον ίδιο όροφο και τα παιδιά τους έπαιζαν μαζί, κάθε 10 με 15 μέρες, μέχρι που μετακόμισαν.

Τον Νοέμβριο του 2019 η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο κι εκείνος έφυγε από το σπίτι. Τον Φεβρουάριο, τον κάλεσε και του ζήτησε να πάρει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού τους. «Έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει», είπε, μιλώντας για μία καλή μάνα, που φρόντιζε πολύ το παιδί της.

«Δεν μου είχε δείξει κάτι περίεργο. Την πρώτη φορά που πέσαμε από τα σύννεφα ήταν όταν παράτησε το παιδί. Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της», είπε.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δ. Μιχαηλίδου: Διεύρυνση του προγράμματος των voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Βρετανία: «Τρομοκρατική η επίθεση» στο Ρέντινγκ - Η στιγμή της σύλληψης του 25χρονου
Chevron Right