Ελλάδα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Οχήματα της ΕΛΑΣ μεταφέρουν σε νοσοκομεία ασθενείς από όλη την Αθήνα

Σε επιφυλακή 1.000 αστυνομικοί και 200 οχήματα για την αντιμετώπιση των δυσχερειών από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Δεκάδες μεταφορές ασθενών που έπρεπε να κάνουν αιμοκάθαρση σε νοσοκομεία πραγματοποίησαν αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οχήματα της αστυνομίας κλήθηκαν για να παραλάβουν ασθενείς από περιοχές όπως η Κηφισιά, ο Βύρωνας, η Καισαριανή, το Πέραμα, η Ιπποκράτειος Πολιτεία και το Καματερό.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τους ανθρώπους αυτούς στο νοσοκομείο κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα σπίτια τους ήταν δύσκολα προσεγγίσιμα λόγω του χιονιού.

Συνολικά 1.000 αστυνομικοί και 200 οχήματα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των δυσχερειών που προκαλεί η σφοδρή κακοκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: Δουλειά του κράτους δεν είναι το λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες
Η μεγάλη επιστροφή της ΗΒΗ στην Ελλάδα
Chevron Right