Ελλάδα

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άντρας που εισέβαλε χθες στο Εφετείο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ εντοπίστηκαν στο όχημα

Ποιος είναι ο άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο Εφετείο

Πρώην παίκτης τηλεοπτικού reality, είναι ο 34χρονος άνδρας που εισέβαλε στο υπόγειο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε τσάντες στο λευκό suv που οδηγούσε εντοπίστηκαν από τις αρχές, εκτός από ναρκωτικές ουσίες και αλλά αντικείμενα, το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ μετρητά.

Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  1. 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
  2. 275- γραμμ. κοκαΐνη,
  3. 495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  4. 37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
  5. 131- δισκία ecstasy ,
  6. 3 φαρμακευτικά δισκία,
  7. αυτοκίνητο,
  8. πιστόλι κρότου,
  9. 267- φυσίγγια κρότου,
  10. χρηματοκιβώτιο,
  11. 4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
  12. 4- κινητά τηλέφωνα.

efeteio3

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος εισέβαλε με ένα λευκό suv στο υπόγειο πάρκινγκ λίγο πριν τις 9 το πρωί. Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε κατάσταση αμοκ και φώναζε ότι έχει μέσα στο όχημα εκρηκτικά και ναρκωτικές ουσίες. Στο χώρο στάθμευσης έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, όμως κατά τον έλεγχο δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σεισμός τώρα στη Λευκάδα
Ευαγγελία Αναστασιάδου: Πήρε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας
Chevron Right