Ένταση επικράτησε σήμερα (19/1) το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας, όπου αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου.
Ομάδες νεαρών συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, με τους τα όργανα της τάξης να κάνουν χρήση χημικών και να προχωρούν σε δύο προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται πως ο καταδικασθείς σε ισόβια για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» εισήχθη εσπευσμένως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Δομοκού, αρνείται οποιαδήποτε παροχή βοήθειας έως ότου εισακουστεί το αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού.