Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: «Εκτοξεύεται» η θερμοκρασία με 30αρια – Ο καιρός την Πρωταπριλιά (Βίντεο)

Ηλιοφάνεια, αλλά και μουντός καιρός στη Β.Ελλάδα το επόμενο 24ωρο. Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες μέρες με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε ήλιο σχεδόν παντού με τις όποιες συννεφιές να συγκεντρώνονται στα βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία αναμένεται στους 25 βαθμούς στα κεντρικά, στους 30 στα νότια και από 15 έως 20 στα βόρεια. Στα ανατολικά η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 24 και στα δυτικά στους 25.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές μέσα στη μέρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε μουντάδα το πρωί και από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς.

Αναλυτικά ο καιρός της Τετάρτης 

Την Πέμπτη, θα έχουμε σε Αττική, Ευβοια, Κρήτη και Δωδεκάνησα συννεφιές και ίσως λίγες βροχές αλλά για λίγη ώρα.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα θα εισέλθουν από τα δυτικά της χώρας.

Το Σάββατο, επίσης θα έχουμε ηλιοφάνεια και ζέστη με περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων, ενώ και την Κυριακή θα είμαστε στο όριο του καλοκαιριού.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Twitter: Μειώθηκε η χρήση του στις ΗΠΑ από τότε που το αγόρασε ο Μασκ
Λουκασένκο: «Οι τρομοκράτες της Μόσχας κατευθύνονταν στη Λευκορωσία, όχι στην Ουκρανία»
Chevron Right