Ο Θοδωρής Κολυδάς με tweet αντιδρά στις προβλέψεις συναδέλφων του που προειδοποιούν για κακοκαιρίες που μπορεί να συμβούν (;) μετά από ένα 10ημερο.
Ο Διεθυντής της ΕΜΥ και μετά τα όσα έγραψαν και είπαν κάποιοι συνάδελφοί του περί έντονων φαινομένων τις επόμενες 10 με 15 μέρες ζητά να είναι πολύ προσεκτικοί όταν εκφράζονται δημόσια.
Δείτε την ανάρτησή του:
Είναι αντιεπιστημονικό και αντιδεοντολογικό όποιος έχει δημόσιο λόγο, να δρα ως «ιδιώτης» και να προειδοποιεί για κακοκαιρίες που μπορεί να συμβούν (;) μετά από ένα 10ημερο. Έλεος !
Ως απλός πολίτης Θοδωρής Ν. Κολυδάς
https://twitter.com/KolydasT/status/1421447636184412161
Μάλιστα μιλώντας στο iEidiseis, σημείωσε ότι «δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πανικοβάλλουν τον κόσμο» και μάλιστα για κάτι «που δεν ξέρουμε αν θα συμβεί».
Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κολυδάς με νέο tweet σημείωσε:
«Ο κόσμος “τρομοκρατείται ” από παντού, είτε η είδηση αφορά τον κορονοιό, είτε τον καιρό. Το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν μπορεί να βάλει σε Τάξη το Χάος που επικρατεί στην “ενημέρωση” Ο καιρός δεν είναι μόνο Επιστήμη . Είναι Είδηση και Επικοινωνία».