Ελλάδα

Κρήτη: Κάθειρξη 10 ετών στον πατέρα που βίαζε την κόρη του για 15 χρόνια

Ένοχος κρίθηκε από το ΜΟΔ ο 55χρονος από την Κρήτη για βιασμό και αιμομιξία με θύμα την κόρη του.

Ένοχος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 55χρονος από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και δικάστηκε σήμερα (23/6) για τις πράξεις βιασμού και αιμομιξίας σε βάρος της κόρης του, για περίοδο 15 ετών.

Ειδικότερα, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 ετών κατά συγχώνευση.

Νωρίτερα, ο καταδικασθείς παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι όσα έπραξε συνέβησαν μόνο τις χρονιές 2017 έως 2019, διάστημα που η κόρη του ήταν πλέον ενήλικη, κι όχι οταν ήταν ανήλικη όπως κατηγορήθηκε.

Ο ίδιος υποστήριξε πως όλα γινόντουσαν με τη συναίνεσή της.

Σημειώνεται πως η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείτο μέχρι σήμερα.

Κακοποιούσε την κόρη του από όταν ήταν δεκατεσσάρων

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με τη μητέρα της βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, λόγω θεμάτων υγείας όπως ειπώθηκε είχε εγκαταλείψει το σχολείο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο πατέρας της και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νίκος Αλέφαντος: Η μεγάλη του αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου
Γεννηματά: Με τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ αλλάξαμε την Ελλάδα
Chevron Right