Από μεγάλο βάθος ανέσυραν οι δύτες τη σορό ενός 21χρονου ψαροντουφεκά στη θαλάσσια περιοχή του Πλατύ Γιαλού στη Σίφνο. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεαρός άνδρας πνίγηκε, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.
Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό συμβάν:
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από Υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου, για πνιγμό ατόμου που διενεργούσε υποβρύχια αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή «ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ» ν. Σίφνου.
Άμεσα στο σημείο μετέβη Ι/Δ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον 21χρονο ημεδαπό υποβρύχιο αλιέα σε μεγάλο βάθος. Στη συνέχεια, μετέβη στο σημείο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με επιβαίνοντες δύτες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του 21χρονου, η οποία μεταφέρθηκε με Ι/Δ σκάφος στο οικείο αλιευτικό καταφύγιο, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου.