Ελλάδα

Νέα επίθεση με φαλτσέτα σε σχολείο στην Αργολίδα – Ξύρισαν το μουστάκι και σε άλλον 12χρονο

Μητέρα μαθητή προσήλθε στο ΑΤ Αργολίδας και κατήγγειλε ότι ο γιος της έπεσε και αυτός θύμα των δύο 17χρονων.

Δεύτερη καταγγελία για επίθεση με φαλτσέτα μέσα σε σχολείο της Αργολίδας βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από 12χρονο μαθητή της πρώτης Γυμνασίου. Δύο 17χρονοι τον πλησίασαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τον απείλησαν και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι με φαλτσέτα και του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη.

Τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Λύκειο μετά το χτύπημα του κουδουνιού και συνέχισαν τα μαθήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iΕidiseis, σήμερα το μεσημέρι υπήρξε και δεύτερη καταγγελία. Μητέρα μαθητή προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Αργολίδας και κατήγγειλε ότι ο 12χρονος γιος της έπεσε και αυτός θύμα των δύο 17χρονων. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες προσέγγισαν το παιδί στο διάλειμμα, το περικύκλωσαν άνευ λόγου και αιτίας και χρησιμοποιώντας φαλτσέτα του ξύρισαν το μουστάκι. Στη συνέχεια μπήκαν στις τάξεις.

Το παιδί μίλησε σήμερα για το συμβάν στους γονείς του, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το πρώτο περιστατικό.

Οι δύο 17χρονοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Ναυπλίου που τους παρέπεμψε στον Ανακριτή , ο οποίος τους έδωσε προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το μεσημέρι (διατηρώντας την κράτηση τους).

Ο διοικητής του Αστυνομικό Τμήματος επισκέφτηκε το σχολείο για να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για τυχόν ύπαρξη επιπλέον περιστατικών. Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη για να ληφθούν επιπλέον μέτρα ασφαλείας για τα παιδιά εντός του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το τετ-α-τετ Κασσελάκη με την Δήμητρα Λιάνη και η χειραψία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δρομολόγιο τρόμου στον ΗΣΑΠ: Βίντεο από τη φωτιά σε συρμό στη Νερατζιώτισσα
Chevron Right