Σε Χημεία και Οικονομία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, την τελευταία ημέρα των Πανελληνίων 2020 για τα βασικά μαθήματα (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού).
Σήμερα λοιπόν, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το νέο σύστημα Πανελλαδικών, θα εξεταστούν στο μάθημα της Χημείας (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στο μάθημα της Οικονομίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το παλαιό σύστημα Πανελλαδικών, θα εξεταστούν επίσης στη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΡΟΜΒΟΣ» μεταδίδει άμεσα τα θέματα και τις απαντήσεις.
Σύμφωνα με τους καθηγητές του Ρόμβου, τα θέματα στη Χημεία είναι απαιτητικά και ίδιας δυσκολίας με πέρυσι. Απευθύνονται σε πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές και είναι μεγάλα σε έκταση.