Ελλάδα

Νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης, αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής και βρέθηκε νεκρός από σκάφος του Λιμενικού κοντά στο νησί Πεζονήσι Ερέτριας.

Kοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας βρέθηκε νεκρός από το λιμενικό σώμα, ο 77χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης, που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φουσκωτό σκάφος βρέθηκε προσαραγμένο, από άλλο σκάφος, κοντά στη νησίδα Ασπρονήσι, χωρίς μάλιστα να επιβαίνει σε αυτό ο ίδιος. Η μηχανή του σκάφους δούλευε κανονικά, ενώ στο εσωτερικό του φωσκωτού βρίσκονταν δύο ψαροντούφεκα.

Η επιχείρηση του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό του πρώην υπουργού ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή δύο πλωτών και ιδιωτικών σκαφών ενός ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού και ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.

Περίπου στις 8.30 το βράδυ το σώμα του πρώην υπουργού βρέθηκε κοντά στο νησί «Πεζονήσι» περίπου ένα μίλι μακριά από το σκάφος.

Σύμφωνα με στελέχη του λιμενικού, ο 77χρονος πιθανότατα γλίστρησε από κάποια αιτία από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα το φουσκωτό να συνεχίσει την πορεία του.

Πάντως περισότερο φως στα αίτια του θανάτου του πρώην υπουργού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο κορονοϊός επισκέφτηκε το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα
Οικονομικό Forum Νταβός: Ο Μητσοτάκης σε συζήτηση για την πανδημία μαζί με τον Αντονι Φάουτσι
Chevron Right