Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, η ιστορία του οποίου συγκίνησε το πανελλήνιο, είχε μια πολύ σημαντική μέρα τη Δευτέρα 11/9, καθώς ήταν η πρώτη του μέρα στο σχολείο.
Οι γονείς του παιδιού προχώρησαν στην εξής ανάρτηση στα social media: «Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη!
Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!!
Υ.Γ. Στη φωτογραφία ο Παναγιώτης λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!!»
https://www.facebook.com/photo?fbid=634078808848043&set=a.369929588596301
Υπενθυμίζεται, ότι πριν μερικά χρόνια πληθώρα κόσμου συσπειρώθηκε για χάρη του μικρού αγοριού και βοήθησε στη συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να μεταβεί στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, με την οποία έδινε μάχη.