Ελλάδα

Pre-wedding party των Γλύξμπουργκ στο Βυζαντινό Μουσείο – Δείτε ποιοι πήγαν (Εικόνες)

Με διακεκριμένους προσκεκλημένους το pre wedding party της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ στο Βυζαντινό Μουσείο.

Συνολικά 250 άτομα παρευρέθηκαν στο pre wedding party που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (27/9) η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ στο Βυζαντινό Μουσείο.

Στην Αθήνα βρίσκονται μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι που αναμένεται να καλύψουν τον γάμο.

Επρόκειτο για ένα καθιστό δείπνο με μουσική. Ο χώρος παραχωρήθηκε έναντι αντίτιμου στους Γλύξμπουργκ.

Δείτε φωτογραφίες από το pre wedding party:

IMG_4770_6bef3.jpg

Marie Chantal-Παύλος με τα παιδιά τους

203A0304_1362b.jpg

Nina Flohr-Φίλιππος

6Z3A0526_0b860.jpg

Άννα Μαρία-Νικόλαος

6Z3A0552_8172f.jpg

Θεοδώρα

6Z3A0640_d05ff.jpg

Πριγκίπισσα Ειρήνη

203A0667_5241a.jpg

Βασίλισσα Σοφία

203A0472_df678.jpg6Z3A0591_6b675.jpg203A0470_babc3.jpg

Το Σάββατο ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών

Η τέως βασιλική οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ ο οποίος θα τελεστεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ναού έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την οικογένεια, καθώς εκεί τελέστηκαν και άλλοι γάμοι της, όπως του αδελφού της νύφης, Φίλιππου, και των γονιών της, Κωνσταντίνου και Άννας Μαρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

Η τελετή αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικές προσωπικότητες από βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από την Ισπανία, τη Δανία και ενδεχομένως από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Τατιάνα Μπλάτνικ θα παρευρεθεί, παρά το πρόσφατο διαζύγιό της με τον Νικόλαο, λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί με την οικογένεια. Το ξενοδοχείο One & Only στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα υποδεχτεί τους υψηλούς καλεσμένους για τη γαμήλια δεξίωση, ενώ αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας.

Η νύφη θα φορέσει νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, με έμπνευση από το φόρεμα της μητέρας της, Άννας Μαρίας. Οι βέρες έχουν παραγγελθεί από τον οίκο κοσμημάτων «Vourakis» και η νυφική ανθοδέσμη από το Studio 7. Τη Θεοδώρα στην εκκλησία θα συνοδεύσει ο μεγαλύτερος αδελφός της, Παύλος, στη θέση του εκλιπόντος πατέρα τους.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του το 2018, ενώ ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί αρχικά για το 2020, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 είχαν στόχο να κάνουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως είχε ανακοινωθεί. Ωστόσο, ο θάνατος του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους, ανέτρεψε και πάλι τα σχέδιά τους.

Η Θεοδώρα μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία, ενώ έζησε μερικά χρόνια στην Καλιφόρνια, όπου γνώρισε τον αγαπημένο της και πλέον ζουν μαζί στο Λος Άντζελες. Η 41χρονη είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού - Βρέθηκαν κινητά και μαχαίρια
Έλυρος: Βλάβη στο πλοίο της ΑΝΕΚ ενώ έπλεε μεσοπέλαγα
Chevron Right