Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του πιλότου αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας της Λυδίας

Οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά δεν πρόκειται να διεκδικήσουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. 

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους γονείς της Καρολάιν και του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου της, η μητέρα του πιλότου αποκάλυψε στο Πρωινό τι συνέβη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές, είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της», ήταν τα λόγια της μητέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσω του δικηγόρου της στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου, ενώ η πλευρά των γονεών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναμένεται να αποσύρει το αίτημα της συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σιωπή της κυβέρνησης για τα «καρφιά» του Αντώνη Σαμαρά στον Μητσοτάκη
Επικοινωνία Τσίπρα με Αρναουτάκη για τον σεισμό στην Κρήτη – Του εξέφρασε τη συμπαράστασή του
Chevron Right