Στο σύνολό της έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στα νησιά των βορείων Σποράδων μετά τη διακοπή που σημειώθηκε το πρωί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία των οποίων εργάζονται από νωρίς το πρωί για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης στο Σύστημα Μεταφοράς.
Η διακοπή έχει προκαλέσει γενικό black out στα νησιά που αυτή την περίοδο βρίσκονται στην κορύφωση του τουριστικού ρεύματος και είναι γεμάτα από χιλιάδες ξένους τουρίστες.
Το πρόβλημα που παρουσίασε ο νέος υποσταθμός στην Εύβοια, ίσως να οφείλεται και στη σφοδρή βροχόπτωση που επικρατεί από το πρωί στα νησιά και στη Βόρεια Εύβοια.