Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μιας νέας επίθεσης οπαδικής βίας που σημειώθηκε το Σάββατο σε βάρος 15χρονου ποδοσφαιριστή του παιδικού τμήματος της ΑΕΚ. Ο νεαρός γλύτωσε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή από το μαχαίρι του 20χρονου δράστη, που του «όρμησε» μέρα μεσημέρι όταν το είδε να φοράει ρούχα με τα διακριτικά της ομάδας που αγωνίζεται.
Ολα εκτινάχθηκαν λίγο μετά 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Ψαρών στο Μαρούσι. «Π……ς γιε αεκτζή, γ..ώ την ΑΕΚ», φέρεται να είπε ο 20χρονος δράστης λίγο πριν προτάξει το μαχαίρι με σκοπό να χτυπήσει το θύμα στο μπράτσο.
Ο 15χρονος κατάφερε με γρήγορη κίνηση να αποφύγει τον τραυματισμό, με το αιχμηρό όπλο του 20χρονου να του σκίζει το μπουφάν και τη ζακέτα. Στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από το σημείο και λίγο αργότερα ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου για την επίθεση, κατονομάζοντας τον δράστη.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν αρχικά τον 20χρονο σπίτι του χωρίς όμως να τον εντοπίσουν. Απο το δωμάτιο του όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκε ρόπαλο με τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει.
Τελικά ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα προτάσσοντας ξανά το μαχαίρι επιχείρησε να κλέψει μαγαζί στην περιοχή, απειλώντας τον καταστηματάρχη.