Ελλάδα

Σαρηγιάννης για Αττική: Μέχρι 5 Φεβρουαρίου θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων

Αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική προβλέπει ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική θα υπάρχει έως τις 5 Φεβρουαρίου, εκτίμησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Αναφερόμενος ειδικά στην Αττική, τόνισε ότι μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου θα υπάρχει σταθεροποίηση των κρουσμάτων και την τελευταία εβδομάδα θα υπάρχει αύξηση περίπου στα 600 κρούσματα την ήμερα στο λεκανοπέδιο.

Σχετικά με τα νέα μετά για το λιανεμπόριο εξήγησε ότι θα βοηθήσουν στο να μειωθεί ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς, λέγοτας ότι στα καταστήματα τα μέτρα τηρούνταν ενώ τόνισε πως θα ήταν πιο ασφαλές να ανοίγαμε τα γυμνάσια χωρίς click away και τα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1: Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (vid)
Μητσοτάκης: Tο κράτος ήταν, είναι και θα είναι παρών κάθε φορά που ο πολίτης το χρειάζεται
Chevron Right