Ελλάδα

Πάτρα: Οι μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στο θρίλερ με τα τρία νεκρά κοριτσάκια – Εβδομάδα εξελίξεων

Απαντήσεις ψάχνουν τα πολλά ερωτήματα για την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια. Συνεχίζεται ο γύρος των καταθέσεων μαρτύρων. 

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα διαδέχονται η μία την άλλη, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι έρευνες των Αρχών για να πέσει φως στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. 

Προσώρας δεν υπάρχουν ενδείξεις για τη διαδοχική κατάληξη των τριών παιδιών που να αποδίδονται στην κλινική τους εικονα με τους γονείς την προηγούμενη εβδομάδα να σπάνε τη σιωπή τους σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν την τραγική κατάληξη της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Μιλώντας, με εμφανή τη συγκίνησή της, η δασκάλα της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νηπιαγωγείο, ανέφερε πως «ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι η Τζωρτζίνα χαρούμενο, ζωηρό και συμμετείχε στα πάντα, ήταν πανέξυπνο παιδί». «Όταν έφυγε η Μαλένα, κράτησαν το παιδί δύο μέρες και μετά συμφώνησα ότι έπρεπε να γυρίσει στο περιβάλλον του σχολείου. Ήταν κάπως στεναχωρημένο τον πρώτο καιρό, ήθελε να είναι κοντά μου, της κρατούσα το χέρι και μου έλεγε ότι η Μαλένα είναι ένα αγγελάκι στον ουρανό και μας βλέπει από εκεί ψηλά», σημείωσε η δασκάλα της Τζωρτζίνας στο νηπιαγωγείο. Όταν, μάλιστα, η ίδια πληροφορήθηκε την απώλεια της 9χρονης μικρούλας, «έπαθα σοκ έμαθα ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα. Ήταν ένα παιδάκι μέσα στη ζωντάνια, ήταν δεμένη και με τους δύο γονείς της», κατέληξε.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές τουλάχιστον 25 γιατροί, νοσηλευτές και πολίτες, ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών.

Ο αιφνίδιος θάνατος και των τριών παιδιών και μάλιστα σε χρονικό διάστημα περίπου 33 μηνών αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης για τις Αρχές και ιδίως για το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Την προηγούμενη εβδομαδα, η μητέρα και ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζινας άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν στο STAR για τους θανάτους των παιδιών τους. Ο Μάνος και η Ρούλα αναφέρθηκαν στα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά στον θάνατό τους, ενώ απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που θέλουν την 33χρονη να εμπλέκεται σε αυτούς.

Φορώντας μαύρα ρούχα και με ήρεμο τόνο η Ρούλα απάντησε σε όσους την κατηγορούν λέγοντας πως, «θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα εγώ μαζί με τα παιδιά, θέλω να πω ότι καμία μαμά δε θα άφηνε το παιδί της μόνο του στο νοσοκομείο. Το θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαι μαζί της».

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας»

Στην ερώτηση που τους έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, αν θα μπορούσαν να πειράξουν τα παιδιά τους, οι γονείς απαντούν:

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας, η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης. «Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε», λέει η 33χρονη ξεσπώντας, «δεν ήρθε κανείς να με ρωτήσει πώς ζω, πώς θα μπορούσα να πειράξω τα παιδιά μου, με τη λογική»;

«Έχω ακούσει τα πάνα: “Είσαι φόνισσα , έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα”, την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου», συνέχισε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πιστοποιητικό νόσησης: Αυτοί δεν μπορούν να το εκδώσουν
Συντάξεις Μαρτίου 2022: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι
Chevron Right