Ελλάδα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος σκότωσε και σούβλισε σκαντζόχοιρους

Ο άνδρας φέρεται να θανάτωνε τους σκαντζόχοιρους επειδή για αυτόν αποτελούσαν εκλεκτό έδεσμα.

Μια φρικιαστική κτηνωδία σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, όπου ένας άνδρας θανάτωσε και στη συνέχεια σούβλισε σκαντζόχοιρους σε αυτοσχέδια ψησταριά.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, πρόκειται για έναν 35χρονο Ρομά, ο οποίος φέρεται πως θανάτωνε τα μικρά αγκαθωτά θηλαστικά, επειδή για αυτόν αποτελούσαν εκλεκτό έδεσμα.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί θήρας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία Φιλοζωικού Σωματείου προς το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ειδικότερα στην αστυνομική υπηρεσία που ασχολείται με την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ζώα.

Αυτή η περίπτωση, όμως, δεν αφορά παραβάσεις του νόμου 4830/21 – για την ευζωία των ζώων συντροφιάς- αλλά υπάγεται στον νόμο περί παράνομης θήρας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας αναρτούσε τις σχετικές εικόνες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από το καλοκαίρι του 2021 έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι σοκαριστικές εικόνες που αναρτούσε:

skatzohiroi

skatzohiroi 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πειραιάς: Στον ανακριτή ο 68χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο με καραμπίνα
Καιρός: Καλά μαντάτα για το Σαββατοκύριακο - Τι λένε οι μετεωρολόγοι
Chevron Right