Auto - Moto

Το γλίστρημα και το «σώσιμο» του Μαξ Φερστάπεν στο Q3 (vid)

O Μαξ Φερστάπεν έσωσε το μονοθέσιό του μετά από επικίνδυνο γλίστρημα στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας. Οι δηλώσεις το Ολλανδού πιλότου.

Μετά τις πολύ δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Αυστρίας, ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την 89η pole position της καριέρας του με τους Μαξ Φερστάπεν και Κάρλος Σάινθ να τερματίζουν πίσω του. Ο Ολλανδός πιλότος της Ρέντ Μπουλ πίεσε στους τελευταίους γύρους για να ανέβει στην πρώτη θέση όμως λίγο έλλειψε να βγει εκτός, διότι έχασε τον έλεγχο λόγο βρεγμένου οδοστρώματος. Τα αντανακλαστικά του «μικρού Ολλανδού» ήταν γρήγορα και κατάφερε να «σώσει» την κατάσταση κρατώντας το μονοθέσιο εντός πίστας.

Ο ίδιος δήλωσε : «Δεν έβλεπες από τα σπρέι της βροχής, όμως τα πράγματα θα είναι καλύτερα αύριο σε στεγνή πίστα. Όταν βρίσκεσαι πίσω από άλλους στη βροχή δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τη ζώνη φρεναρίσματός τους. Πιστεύω, ότι θα έχουμε την Κυριακή την ευκαιρία μας. Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλύτερο από ό,τι στον προηγούμενο αγώνα».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βόλος: Σοκαριστικό τροχαίο - ΙΧ «προσγειώθηκε» σε αυλή
Προμαχώνας: Αυξημένη η κίνηση των αυτοκίνητων - Εκτεταμένους ελέγχους διενεργούν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ
Chevron Right