Auto - Moto

Formula 1: Η ακύρωση των δοκιμαστικών και οι πλάκες μεταξύ των οδηγών (vid)

Δείτε πλάνα από το pit lane στο Νίρμπουρινγκ, όπου οι πιλότοι των ομάδων παρέμειναν καθώς ακυρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές.

Βλέποντας τις κακές καιρικές συνθήκες, οι αγωνοδίκες της πίστας του Νίρμπουρινγκ αποφάσισαν να ματαιώσουν την πρώτη και δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστών, που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Στο FP1 όλος ο πλανήτης περίμενε να δει το Μικ Σουμάχερ και τον Κόλουμ Άιλτον (οδηγοί της Formula 2) να κάνουν τους πρώτους τους γύρους στην πίστα της Γερμανίας, όμως οι δύο νεαροί οδηγοί θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το γκραν πρι του Αμποά Ντάμπι.

Λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και του δυνατού αέρα και το FP2 ματαιώθηκε, με τους αστέρες του αθλήματος να κάνουν πλάκες μεταξύ τους αναμένοντας την τελική απόφαση των αγωνοδικών.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: Τι λέει ο Μαγιορκίνης στο iEidiseis για την ασφάλεια των εμβολίων
Ρεκόρ χωρίς προηγούμενο στη Γαλλία με περισσότερα από 20.000 κρούσματα
Chevron Right