Ο Λιούις Χάμιλτον «υποκλίθηκε» το εργατικό δυναμικό της Mercedes για τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να του δώσει ένα γρήγορο και αξιόπιστο μονοθέσιο ενόψει της επερχόμενης σεζόν στην F1. Η Mercedes υπήρξε μία από τις «δυναστείες» του μηχανοκίνητου αθλητισμού όμως τα τελευταία χρόνια η Red Bull είναι αυτή που κυριαρχεί στην F1, με την Γερμανική ομάδα να έχει λάβει τον τίτλο του αουτσάιντερ.
Ωστόσο, οι Λιούις Χάμιλτον και Τορτζ Ράσελ μάχονται για να ξαναφέρουν τα «ασημένια βέλη» στην κορυφή και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη από το Γκραν Πρι της Βραζιλίας του 2021. Μπορεί ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να μπαίνει στην τελευταία του χρονιά με την Mercedes, όμως αυτό δεν τον κάνει απόμακρο αλλά αντιθέτως του δίνει κίνητρο για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
«Συνολικά η απόδοσή μας στο pre-season testing ήταν πολύ καλή. Είμαι πραγματικά περήφανος για όλους όσους βρίσκονται στο γκαράζ και για όσους είναι πίσω στο εργοστάσιο. Κάθε άτομο που εργάζεται ακούραστα, τόσο στο Brackley, στο Brixworth, όσο και εδώ στο Μπαχρέιν. Είναι πολύ ενθαρρυντικό και υπέροχο να βλέπεις όλους να δουλεύουν τόσο καλά μαζί.
Η προσήλωση, η αποφασιστικότητα και η επικοινωνία είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ. Ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε και δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε να είμαστε, όμως ότι αυτό θα γίνει εν καιρό», τόνισε ο Χάμιλτον.