Auto - Moto

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σουμάχερ

Στους κινηματογράφους της Ελβετίας και της Γερμανίας θα προβληθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη ζωή του πιλότου της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ θα βγει δημοσίως για πρώτη φορά στο προσεχές κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών. 
Το ντοκιμαντέρ πιάνει το νήμα της ζωής του Σουμάχερ από την παιδική του ηλικία, όταν είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart, στη συνέχεια περνά στις θρυλικές του νίκες στις πίστες και καταλήγει στο τρομερό ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι. 
Tο φιλμ έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του, μεταξύ τους και η επί 24 χρόνια σύζυγός του Κορίνα και τα δύο παιδιά του ζεύγους, η 22χρονη Τζίνα και ο 20χρονος Μικ.
Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά του έχει συνεργαστεί στενά με τους βραβευμένους σκηνοθέτες Μίχαελ Βεχ και Χανς-Μπρούνο Κάμερτονς. Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του Σουμάχερ, του Ρολφ.
Επίσης στην ταινία θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκαλύπτει την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Σουμάχερ ούτε να περιλαμβάνει συνέντευξή του.
Ο Σουμάχερ λέγεται ότι δέχεται τακτικά επισκέψεις στο σπίτι του και πιστεύεται ότι για τα γενέθλιά του είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο συνοδευόμενος από τους προσωπικούς νοσηλευτές του στο νησί Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχική κατοικία.
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η περιστρεφόμενη χορεύτρια αποκαλύπτει αν είστε ιδιοφυΐα
Τζανακόπουλος: Να δεσμευθεί ο Μητσοτάκης ότι αν χάσει στις ευρωεκλογές θα μείνει μέχρι τις εθνικές
Chevron Right