Auto - Moto

F1: Ετοιμάζεται «ντόμινο» αποχωρήσεων στη Red Bull μετά τις κατηγορίες εις βάρος του Χόρνερ

«Σύννεφα» πάνω από την Red Bull μετά τις κατηγορίες για την συμπεριφορά του αρχηγού, Κρίστιαν Χόρνερ.

Σάλος έχει προκληθεί στον χώρο της F1, με την Red Bull και πιο συγκεκριμένα με τις κατηγορίες που «βαραίνουν» τον αρχηγό της ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ καθώς αναφέρθηκε πως προέβη σε «ανάρμοστη και απρεπή συμπεριφορά» προς συνάδελφό του. Η Red Bull τοποθετήθηκε επί του θέματος και ανέφερε πως έχει ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα αφού ενημερώθηκε για «ορισμένους πρόσφατους ισχυρισμούς» από έναν υπάλληλο της εταιρείας, σχετικά με την συμπεριφορά του 50χρονου βρετανού.

«Αφού η εταιρεία ενημερώθηκε για ορισμένες πρόσφατες καταγγελίες, ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα. Η διαδικασία αυτή, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, πραγματοποιείται από εξωτερικό, εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία λαμβάνει αυτά τα θέματα εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», είπε ένας εκπρόσωπος της ομάδας.

Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, όμως η είδηση αυτή προκάλεσε ένα… ντόμινο δημοσιευμάτων που αναφέρουν όχι μόνο την πιθανή έξοδο του Βρετανού αρχηγού από την Red Bull αλλά και του Άντριαν Νιούι. Ο Νιούι είναι ο μηχανικός αγώνων, υπεύθυνος αεροδυναμικής, σχεδιαστής και τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Με άλλα λόγια ο «εγκέφαλος» των μονοθεσίων.

Ο δημοσιογράφος Joe Saward έγραψε πως: «Εδώ και πολύ καιρό πιστεύεται ότι ο Κρίστιαν Χόρνερ και ο Άντριαν Νιούι έχουν συμβόλαια που προστατεύουν ο ένας τον άλλον. Αν ο ένας φύγει μπορεί και ο άλλος». Αυτό συνδέεται άμεσα με τις συμβουλές που έχει δεχθεί ο Χόρνερ να αποχωρήσει από την θέση του πριν την έναρξη της νέας σεζόν για να μην προκαλέσει πρόβλημα στους «ταύρους».

red_bull_1_1baf4.png

Σε περίπτωση που αυτές οι φήμες γίνουν πραγματικότητα, σημαίνει πως η Red Bull θα δεχθεί ένα βαρύτατο πλήγμα καθώς το δίδυμο των Χόρνερ – Νιούι είναι τα μεγάλα κεφάλια της ομάδας.

Τέλος αναφέρεται πως η Red Bull έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του μονοθεσίου της την επόμενη Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, και υπάρχει έντονη επιθυμία να επιλυθεί το θέμα πριν από εκείνη την ημερομηνία. Έτσι κατά την παρουσίαση του οχήματος θα γνωρίζουμε πώς θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα.

red_bull_2_c2710.png

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Survivor 2024 - Τζέιμς Καφετζής: «Δεν έχω άγχος, τον Παππά τον έχω στο 1-0» - Πότε μιλά η Σταυρούλα Χρυσαειδή
Νίκος Ανδρουλάκης για αγρότες: Η ΝΔ περιφρονεί επί 5 χρόνια τα μεγάλα προβλήματα
Chevron Right