Auto - Moto

Φέτελ και Σάινθ αποχαιρετούν τις ομάδες τους… τραγουδώντας (vids)

Το ιδιαίτερο «αντίο» των δύο πιλότων της Formula 1, οι οποίοι έχουν υπογράψει την μεταγραφή τους σε διαφορετικές ομάδες για την ερχόμενη σεζόν.

Ιδιαίτερο ήταν το «αντίο» που είπαν οι πιλότοι της Formula 1, Σεμπάστιαν Φέτελ και Κάρλος Σάινθ σε Φεράρι και Μακλάρεν αντίστοιχα, καθώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι τραγούδησαν στο team radio.

Ο Γερμανός πιλότος αφού ευχαρίστησε όλους τους μηχανικούς της σκουντερία, αποφάσισε να τραγουδήσει στα Ιταλικά, όπως συνήθιζε να κάνει μετά τις νίκες του με το μονοθέσιο της Φεράρι.

Δείτε το βίντεο:

Με παρόμοιο τρόπο αποχαιρέτησε την Μακλάρεν και ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος τραγούδησε το «Smooth Operator», ένα κομμάτι που έχει τραγουδήσει αρκετές φορές από την περσινή σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/jx9pRTD3eQk

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο καιρός αύριο Δευτέρα 14/12/2020
My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό
Chevron Right