Auto - Moto

Γκράν πρί χωρίς τελετές απονομής, αναφέρει ο Μπρον

Ο αθλητικός διευθυντής της Formula 1 σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως δεν θα γίνεται η τελετή απονομής στους νικητές των γκραν πρι.

Η Formula 1, επιστρέφει στις 5 Ιουλίου με τον αγώνα στην πίστα της Αυστρίας, όμως μετά την εξάπλωση του ιού η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει λάβει τα μέτρα της για την ασφάλεια και υγεία των αθλητών και μηχανικών. Πιο συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της Formula 1, Ρος Μπρον, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην γίνεται η καθιερωμένη τελετή μετά τον αγώνα με τις απονομές των τροπαίων και τους πανηγυρισμούς με την σαμπάνια.

Αναλυτικά σχολίασε: «Εξετάζουμε να κάνουμε μετά τον αγώνα κάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει απονομή κυπέλλων, αφού δεν γίνεται να έχουμε κάποιον πολύ κοντά, που θα παραδίδει τα Κύπελλα. Επίσης θα απαγορευτεί η παρέλαση των οδηγών την ημέρα του αγώνα. Όμως έχουμε επεξεργαστεί κάτι και έχουμε σχέδια και διαδικασίες. Θα δούμε, πώς θα μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε αυτά για την τηλεόραση»

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σακελλαροπούλου: Λίγα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν ζωές
Anastasiya Vitko: Η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν των 11 εκ. followers ξαναχτυπά
Chevron Right