Αναφορικά με τα ψυχολογικά πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στη φετινή σεζόν μίλησε ο προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ, μετά την νίκη της επί του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και για την μεταγραφή του Νταντσένκο, ενώ επίσης ζήτησε συγγνώμη επειδή δεν χρησιμοποίησε τον Ραντόνια καθώς προτίμησε να βάλει δεξιό μπακ τον Γαλανόπουλο όταν τραυματίστηκε ο Μπακάκης.
Αναλυτικότερα, ανέφερε:
«Στεναχωρήθηκα για το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ. Αν είχαμε μπει με έναν φυσιολογικό τρόπο κόντρα στα Γιάννινα, δεν θα είχαμε χάσει. Προσπάθησα να βγάλω από το μυαλό των παικτών ό,τι δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Όλοι μου λένε να βοηθήσω ψυχολογικά την ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να τονώσεις μία ομάδα που ήταν χάλια ψυχολογικά, πριν έρθω. Μία ομάδα που την περιβάλουν αμφιβολίες, προβλήματα. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές μας και για μένα είναι οι καλύτεροι. Το καλοκαίρι θα υπάρξει μία αξιολόγηση, αλλά τώρα πρέπει να προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε:
«Αυτό που θέλω είναι να προσαρμοστεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Είναι ένας παίκτης που θεωρούμε πως μπορεί να βοηθήσει. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο, δεν μιλάει ελληνικά, αλλά ούτε αγγλικά. Πρέπει ο περίγυρος να τον βοηθήσει. Σε αυτό το σημείο θέλω να ζητήσω συγγνώμη επειδή δεν έβαλα τον Ραντόνια, αλλά είναι πολλοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές και θεώρησα πως ένας τοπ παίκτης, όπως ο Γαλανόπουλος, μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές θέσεις. Ο Ραντόνια έχει το μέλλον μπροστά του και μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός δεξιός μπακ».