Έτοιμος για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών που θα φορέσουν φανέλα βασικού.
Ο τεχνικός των «πρασίνων» αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, με τους Καμπετσή, Μπουζούκη και Σιδερά να ξεκινούν τον αγώνα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα.
Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα γίνει στο Κορωπί (19:30), με τις δύο ομάδες να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές μέχρι την επίσημη έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία έχει καθυστερήσει.
Αναλυτικά η ενδεκάδα:
Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίτσιο, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Μακέντα.
Αναπληρωματικοί:
Ξενόπουλος, Σάρλια, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσεθ, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Χριστογεώργος.
#Panathinaikos Starting 1⃣1⃣ for today's friendly game against Panaitolikos 🟢⚪️#PAOFC2021_22 #PreSeason #PAOPAN pic.twitter.com/AjbsV1Kal8
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 21, 2021