Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι των «δικεφάλων»

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ συγκρούονται», σήμερα (02/04), στη Θεσσαλονίκη για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μετά την ανάπαυλα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων, το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στρέφεται στη 2η αγωνιστική για τα πλέι οφ της Super League, στην οποία κυριαρχεί το ντέρμπι των «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη μεταξύ στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό χωρίς τέρματα στην «OPAP Arena» και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ως εκ τούτου, στη βαθμολογία των πλέι οφ προηγείται ο Παναθηναϊκός με 62 βαθμούς και ακολουθούν η ΑΕΚ με 60, ο Ολυμπιακός με 59, ο ΠΑΟΚ με 57, ο Άρης με 40 και ο Βόλος με 39.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι διατητές, η ώρα και το κανάλι της μετάδοσης

Η σέντρα στην Τούμπα αναμέσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ έχει ορισθεί για τις 19:30, με τη μετάδοση να γίνεται από το NOVA SPORTS PRIME. Διαιτητής του ντέρμπι των «δικεφάλων» θα είναι ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ από τη Λευκορωσία και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντμίτρι Ζιουκ και Αλέι Μασλίνκα. Επίσης, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας και στο VAR ο Μόρτεν Κροχ από τη Δανία με τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη, επομένως θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε κατά τη σημερινή (02/04) αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Έτσι, λοιπόν, στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο  Κριστιάνο Μπάτσι, που θα κοουτσάρει τους παίκτες.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη, το Σάββατο (01/04), στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα διανυκτερεύσουν στο «Makedonia Palace» και η αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα ανακοινωθεί, την Κυριακή (02/04), λίγο πριν από την αναχώρηση για το γήπεδο.

Αναφορικά με την ΑΕΚ, η ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον Μουκουντί, με τον Καμερουνέζο στόπερ να μένει εκτός αποστολής, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Εκτός λόγω διαστρέμματος έμεινε και ο Φαν Βερτ. Ακόμα, οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Βίντα προπονήθηκαν κανονικά και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Spiegel: Mετά από 12 εκλογικές νίκες και 3 δημοψηφίσματα ο Ερντογάν μπορεί να χάσει
Ολυμπιακός – Άρης: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
Chevron Right