Αθλητισμός

Μαρτίνς: «Θα είναι ένα δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ – Ο τελικός Κυπέλλου είναι κάτι άλλο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και για τον τελικό κυπέλλου.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον βαθμό δυσκολίας που έχει τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και ο τελικός.

Αναλυτικά ανέφερε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με κίνητρο και για τις δύο ομάδες, καθώς η ΑΕΚ θέλει τι νίκη για τις όποιες ελπίδες έχει για την δεύτερη θέση και ο Ολυμπιακός για το γόητρο της ομάδας, αλλά και για να κλείσει η σεζόν όπως πρέπει και να δώσουμε άλλη μία χαρά στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Πήραμε το Πρωτάθλημα που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, όμως δεν κατακτήσαμε μόνο αυτό, είχαμε πολύ ωραίες στιγμές, παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν πολλά ματς που παίξαμε πολύ καλά, κερδίσαμε σε νοοτροπία και παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ή μικροί σε ηλικία και βοήθησαν. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για να χαρεί ο κόσμος σε μία μέρα γιορτής για την ομάδα».

Όσον αφορά την διαφορά μεταξύ των δύο αγώνων ανέφερε: «Φυσικά και περιμένω δύο διαφορετικά παιχνίδια, είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για την δεύτερη θέση την Κυριακή κι εμείς για να χαρεί ο κόσμος την ημέρα που κατακτά η ομάδα του Πρωτάθλημα. Ο τελικός Κυπέλλου είναι κάτι άλλο και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο, θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο, εμείς για να πάρουμε το νταμπλ και να κατακτήσουμε και τον δεύτερο στόχο μας».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μυτιλήνη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό γιος 85χρονου που βρέθηκε θετικός
ΝΔ: Στο πόρισμα μας δεν έγινε ονομαστική αναφορά στην Ελένη Τουλουπάκη
Chevron Right