Αθλητισμός

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Αναστάσιος Γάτσης

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας του με τον Αναστάσιο Γάτση για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Αναστάσιος Γάτσης ο οποίος μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στον «Δικέφαλο», καθώς την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας.

Ο 30χρονος κεντρικός είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος το 2019, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ στις δηλώσεις που έκανε μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών εξέφρασε την χαρά του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η διοίκηση και ο προπονητής.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αναστάσιο Γάτση, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 14/03/1991, ο Αναστάσιος Γάτσης αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 198cm.

Ο Έλληνας κεντρικός επιστρέφει στον Δικέφαλο μετά από ένα χρόνο, καθώς την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας.

Με τον ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος το 2019 στην Ιεράπετρα, εκεί όπου ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει του Ηρακλή με 3-1.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ. Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και προπονητικού σταφ.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία, για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας, χωρίς διακοπές από την πανδημία, και με την επιστροφή του κόσμο στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για τον ΠΑΟΚ».

Καλώς ήρθες πίσω Αναστάσιε!»

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δολοφονία Κυριάκου Αμοιρίδη στη Βραζιλία: Καταδίκη 31 χρόνων για τη σύζυγό του
Περιορίστηκε η φωτιά στους Δελφούς
Chevron Right