Αθλητισμός

«Ασημένιες» οι νεάνιδες στο Ευρωπαϊκό υδατοσφαίρισης

Την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σίμπενικ κατέκτησε η εθνική Ελλάδος υδατοσφαίρισης των νεανίδων.

«Ασημένιες» αναδείχθηκαν οι αθλήτριες της εθνικής Ελλάδος υδατοσφαίρισης των νεανίδων εθνική υδατοσφαίρισης των νεανίδων, καθώς ηττήθηκαν από την Ρωσία με 12-8 στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρία.

Η εθνική προηγήθηκε με 1-0, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, μέχρι το ημίχρονο, όπου η Ρωσία είχε πάρει ισχνό προβάδισμα με 3-2. Στο δεύτερο μισό του τελικού, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει απέναντι στην πολύ ποιοτική ομάδα της Ρωσίας και γνώρισε την ήττα με τελικό σκορ 12-8, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η εθνική επιστρέφει στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με πτήση της Austrian Airlines, μέσω Βιέννης, την Τρίτη (31/8) στις 01:10.

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 12-8

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 0-1 , 5-1 , 4-5

ΡΩΣΙΑ: Κουτίσεβα, Σαβτσένκο 4, Σάβισκο 2, Μάτσκεβιτς, Καζάνινα, Γκούσκοβα 2, Αρμπούζοβα, Σαραφουντίνοβα 1, Τρετιάκοβα, Κόπσεβα, Σιρομολότοβα, Μπουνάκοβα 3, Καρνάουκ

ΕΛΛΑΔΑ: Καραγιάννη, Σάντα, Κυριακάκη, Σάντα, Σιούτη 1, Τσιμάρα, Χαλδαίου 1, Τορνάρου 4, Κάσσαρη, Ανδρεάδη, Τριχά 2, Λασκαρίδου, Κουρέτα, Μήτσου

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (29/8):

Σλοβακία – Σερβία (Θέσεις 11-12) 12-13

Γερμανία – Γαλλία (Θέσεις 9-10) 9-13

Ισραήλ – Κροατία (Θέσεις 7-8) 6-11

Ολλανδία – Ισπανία (Θέσεις 5-6) 11-9

Ουγγαρία – Ιταλία (μικρός τελικός) 12-9

Ρωσία – Ελλάδα (μεγάλος τελικός) 12-8

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αφγανιστάν: Ο Τζο Μπάιντεν υποδέχτηκε τα φέρετρα των στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Καμπούλ
Σύνταγμα: 47 προσαγωγές από την συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών
Chevron Right