Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε ο Ρούμπεν Ντίας μέχρι το 2027

Κάτοικος του Μάντσεστερ παραμένει ο Ρούμπεν Ντίας, καθώς συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει να φορά την φανέλα της μέχρι το 2027.

«Πολίτης» μέχρι το 2027 θα παραμείνει ο Ρούμπεν Ντίας ο οποίος υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του που του προσέφερε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον ίδιο να προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον αγγλικό σύλλογο.

«Έχοντας μετακομίσει από την Μπενφίκα τον περασμένο Σεπτέμβριο, η νέα συμφωνία του Ντίας θα τον κρατήσει στο κλαμπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 24χρονος έφτασε στο Etihad Stadium από την Πορτογαλική ομάδα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου καλοκαιριού και έκανε άμεσο αντίκτυπο με την αμυντική οξυδέρκεια, την τεχνική ποιότητα και τη νοοτροπία των νικητών σε μια υπέροχη πρώτη σεζόν για τη Σίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είχε… κοστίσει στους «πολίτες» περίπου 68 εκατ. Ευρώ, αλλά αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Premier League για τη σεζόν 2020-21, όπου η Σίτι κατέκτησε τον τίτλο, αλλά και καλύτερος αμυντικός του Champions League, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της ως τον τελικό.

Συνέχισε με 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μία φορά.

«Το να είμαι μέρος της ομάδας που πέτυχε τόσα πολλά την περασμένη σεζόν ήταν απίστευτο και μας έκανε όλους πεινασμένους να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Τώρα θέλω απλώς να προσπαθήσω και να παίξω τον ρόλο μου βοηθώντας να είμαστε επιτυχημένοι από αυτή τη σεζόν και μετά», τόνισε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Για πρώτη φορά η ψαλίδα κάτω από τη διαφορά των εκλογών - Δημοσκόπηση PRORATA για το iEidiseis
Αφγανιστάν: Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
Chevron Right