Αθλητισμός

Συγχαρητήρια από την UEFA στον Ολυμπιακό: Πρώτη φορά ελληνική ομάδα κέρδισε διοργάνωσή μας

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Youth League και έγινε ο πρώτος σύλλογος από τη χώρα μας που κερδίζει διοργάνωση της UEFA.

Μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μίλαν ήρθαν τα συγχαρίκια από την UEFA.  Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο του Youth League επικρατώντας της Μίλαν με 3-0 στον «μεγάλο» τελικό και η UEFA έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Πειραιώτες για το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Youth League και έγινε ο πρώτος σύλλογος από τη χώρα μας που κερδίζει διοργάνωση της UEFA. Μια ιστορική επίδοση, την οποία η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν άφησε ασχολίαστη.

Έτσι, η UEFA μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter αφότου έδωσε συγχαρητήρια στην Κ19 των Πειραιωτών, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά διοργάνωση υπό την αιγίδα της UEFA.

olympiakos uefa, olympiacos, ολυμπιακοσ κ19, πρωταθλητησ ευρωπησ

Έπειτα από αυτή τη νίκη, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στο Διηπειρωτικού Κ20 την αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, για τον συγκεκριμένο τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Βρώμικο» στην Πόλη ο Σταϊνμάιερ - Το κεμπάπ και η συνάντηση με τον Ιμάμογλου
«Ναυαγός» στην Αστυπάλαια ο Κασσελάκης τραγουδά «Bella Ciao»
Chevron Right