Αθλητισμός

Τα Ρεκόρ Γκίνες βράβευσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες.

Είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και συνεχίζει να αποδεικνύει την αξία του, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ και παρέλαβε την πλακέτα από τα Ρεκόρ Γκίνες.

Αναλυτικότερα, ο Πορτογάλος άσσος σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ιρλανδία και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες.

το βράδυ της Τετάρτης (1/9) έφτασε τα 111 γκολ με το εθνόσημο, ξεπερνώντας τον Αλί Νταεΐ, ο οποίος είχε σημειώσει 109, κι έτσι βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Χαρούμενος με το κατόρθωμά του, ο «CR7» δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας τις σκέψεις του αναφορικά με το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Όμως όπως ανέφερε, δεν είναι διατεθειμένος να… παραιτηθεί από την προσπάθεια τώρα που σημείωσε το ρεκόρ αλλά είναι έτοιμος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά προκειμένου να κάνει το ρεκόρ πιο δύσκολο για τον επόμενο που θα προσπαθήσει να το σπάσει.

Αναλυτικότερα έγραψε:

«Ευχαριστώ τα Ρεκόρ Γκίνες. Είναι πάντα καλό να αναγνωρίζεσαι όταν σπας ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τοποθετήσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα!».

https://www.instagram.com/p/CTWiaHngNEW/

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπουργείο Παιδείας: Πώς ανοίγουν τα σχολεία, επίσημα τα self test και τα rapid test σε μαθητές
Εργασιακό: Τι προβλέπεται για ελαστικό 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και Κυριακές
Chevron Right