Video

Η ΑΕΚ ανάμεσα στις επιλογές σκύλου… «προφήτη» για το Final Four του BCL

Ένας σκύλος «προέβλεψε» τις τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στο Final Four του BCL και ανάμεσά τους είναι και η ΑΕΚ.
basketballcl/instagram

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League, έχοντας επικρατήσει της Ναντέρ στο πρώτο παιχνίδι και επιδιώκει να «σφραγίσει» την είσοδό της στους «4» με ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά στη Γαλλία.

Την ίδια ώρα, η διοργανώτρια αρχή του BCL επιστράτευσε έναν… σκύλο, προκειμένου να «μαντέψει» ποιες τέσσερις ομάδες θα φτάσουν μέχρι τέλους και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο σκύλος, που χαρακτηρίστηκε ως «υπάλληλος του μήνα» από το BCL, επέλεξε την «Ένωση» ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι η ελληνική ομάδα έχει ήδη πάρει τη νίκη απέναντι στη Ναντέρ.

Μαζί με την ΑΕΚ, ο σκύλος συμπεριέλαβε στις προβλέψεις του και άλλες τρεις ομάδες: τη Μάλαγα, τη Γαλατασαράι και την Ντερτόνα, σχηματίζοντας έτσι την τετράδα του Final Four όπως την… οραματίστηκε.

Οι «προβλέψεις» του σκύλου για τις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four του BCL έδωσαν ακόμα μία νότα χιούμορ και ενδιαφέροντος στη διοργάνωση, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να ελπίζουν πως η «μαντεψιά» του τετράποδου φίλου θα επιβεβαιωθεί στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Κυριάκος Μητσοτάκης Σεμπαστιάν Λεκορνού Chevron Left
Μήνυμα Μητσοτάκη προς Τουρκία: Η αμυντική συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες δεν μπορεί να αντιβαίνει τα στρατηγικά μας συμφέροντα