Αθλητισμός

Σιμάνσκι: «Ήμασταν άτυχοι – Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ»

Το σχόλιο του τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στην ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με το σκεπτικό να βγαίνει η ομάδα νικήτρια και να μην δέχεται γκολ, ο Νταμιάν Σιμάνσκι, μίλησε αναφορικά με τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο σκόραρε δύο φορές.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δύσκολο ματς, δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε δύο γκολ προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά ήμασταν άτυχοι δεν βγήκε όπως θέλαμε το σημερινό παιχνίδι.

Ήταν το πρώτο 20λεπτο που δεν μπήκαμε καλά, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις αμυντικές στατικές φάσεις για να έχουμε βελτίωση. Μετά το 20’ παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν αρκεί, είναι οι βαθμοί που χάσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό.

Ήθελα να βάλω και το δεύτερο γκολ, αρχικά είχα δοκάρι, το πέτυχα στη συνέχεια, θέλω να βοηθάω την ομάδα, θέλω να είμαι σημαντικός.

Με βοήθησε, ο Κρίστιτσιτς είναι πολύ καλός παίκτης και με βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ.

Η δική μου φιλοσοφία είναι να βγαίνει η ομάδα νικήτρια να μην δεχόμαστε γκολ, αυτή είναι η δική μου νοοτροπία.

Ναι είναι αλήθεια νομίζω είναι αυτό το σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην δεχόμαστε γκολ και από την μέση και μπροστά μπορούμε να βάλουμε ένα και δύο γκολ. Το κλειδί είναι να κρατάμε το μηδέν».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θανάσης Παπαγεωργίου: Κυρία Μενδώνη, αυτόν τον Πολιτισμό σας τον χαρίζω
Δέσποινα Ολυμπίου: Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κι ανήλικη αλλά ο θύτης δεν ζει
Chevron Right