Μία κλωτσιά που θα ζήλευε αθλητής του καράτε έδωσε διαιτητής σε προπονητή σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Περού.
Το βίντεο που έγινε viral προέρχεται από τον αγώνα της Σπορτ Χουακίγια με την Μαγκνταλένα CEDEC για το Κύπελλο Περού, που διεξήχθη στο Ανκάς.
Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μαγκνταλένα και ο διαιτητής της αναμέτρησης.
Στο 82ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής Λουίς Αλέγκρε ετοιμαζόταν να αποβάλει παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλά μόλις έδειξε την κόκκινη κάρτα, μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας τον προσέγγισε και απείλησε να του πετάξει ένα μπουκάλι νερό.
Ο Αλέγκρε αντέδρασε αμέσως και με μία κλωτσιά τον έβγαλε νοκ άουτ.
Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι με την αστυνομία να παρεμβαίνει ενώ ο αγώνας διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή του.
🇵🇪 • Durante la Copa Perú, el árbitro Luis Alegre iba a expulsar a un jugador del club que iba perdiendo, cuando entró un miembro técnico con botella en mano y le propinó una patada además pic.twitter.com/DgCD1FcuOS
— ☩ 𝓒𝓻𝓾𝔁 𝓥𝓲𝓷𝓬𝓲𝓽 ✠ ❤️🌹 (@CruxVincit) March 31, 2025