Αθλητισμός

Θρήνος στο Πειραϊκό ποδόσφαιρό: Πέθανε 21χρονος ποδοσφαιριστής – Ένιωσε αδιαθεσία στα αποδυτήρια

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Πειραιά, Άλεξ Μπάνγκσε, πέθανε μετά από κατάρρευση στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
EUROKINISSI

Τραγική είδηση για την ποδοσφαιρική κοινότητα του Πειραιά, με τον θάνατο του 21χρονου ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Πειραιά, Άλεξ Μπάνγκσε, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο θρήνος έχει βυθίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά, καθώς ο 21χρονος Άλεξ Μπάνγκσε έφυγε από τη ζωή μετά από ένα τραγικό περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος Πειραιά – Ίκαρος Καλλιθέας, που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρέντη.

Σύμφωνα με το soccerlive.gr, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και, λίγα λεπτά αργότερα, κατέρρευσε.

Η αντίδραση του γιατρού του αγώνα και των ανθρώπων της ομάδας ήταν άμεση. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν περιλάμβαναν τη χρήση απινιδωτή και άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ είχε ακόμα σφυγμό.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για περίπου μία ώρα, δυστυχώς, ο Άλεξ Μπάνγκσε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του σόκαρε τη ποδοσφαιρική κοινότητα, με φίλους, συμπαίκτες και παράγοντες του αθλητισμού να εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του νεαρού αθλητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άρχισαν οι εμφύλιοι στην αυλή του Τραμπ - Ο Βανς και άλλοι ζητούν την καρατόμηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας
Η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Άδωνι - Ακύρωσε την αυριανή επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας ο Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης Chevron Right