Ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του Άρη, είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος μίλησε μετά ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που φέρνει τους «κίτρινους» στην δεύτερη θέση όπου ισοβαθμούν με την ΑΕΚ.
Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, και ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να ξεκουράζεται πριν το επόμενο παιχνίδι.
Αναλυτικότερα, δήλωσε:
«Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε καλή εμφάνιση και επιβεβαιώσαμε ότι δικαίως είμαστε εδώ και 23 αγωνιστικές στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Πιστεύω ότι είχαμε πολλές προϋποθέσεις για να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά ήρθε το 1-0 κόντρα στη ροή του αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε την κατάσταση και βρήκαμε το γκολ. Ο Ολυμπιακός βέβαια μας πίεσε με σέντρες αλλά και στατικές φάσεις.
Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, είχαμε διάθεση, δείξαμε επιθετικότητα, πρεσάραμε ψηλά τον Ολυμπιακό. Τώρα θα ξεκουραστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας».