Αθλητισμός

Ελλάδα – Σκωτία: Η ώρα και το κανάλι της πρώτης κόντρας με φόντο τη League A του Nations League

Η εθνική Ελλάδος θα ψάξει κόντρα στην Σκωτία να ανέβει... πίστα στο Nations League.
Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος πανηγυρίζουν γκολ στο Nations League
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Ελλάδας με αντίπαλο τη Σκωτία για τα play offs / play outs της League A του Nations League διεξάγεται το βράδυ το βράδυ της Πέμπτης (20/3, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για να ανέβει… πίστα στη διοργάνωση, θα ξεκινήσει με την υποστήριξη των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Μετά την εξαιρετική παρουσία της στον 2ο Όμιλο της League B, όπου έχασε την 1η θέση στις λεπτομέρειες από την Αγγλία, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο υψηλότερο επίπεδο.

Από την άλλη, η Σκωτία επιθυμεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ακριβώς όπως έκανε στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους ομίλους, καθώς δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Group Stage, βρισκόταν στην τελευταία θέση του 1ου Ομίλου (με Πορτογαλία, Κροατία και Πολωνία).

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Nations League ανήκουν στη Nova, η οποία θα μεταδώσει το παιχνίδι μέσα από το Novasports Prime. Ωστόσο, η αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από ελεύθερο κανάλι, τον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο Χαϊδάρι – Η στιγμή της απομάκρυνσης των εγκλωβισμένων από την ταράτσα
Tο deal του αιώνα στο NBA: Συμφωνία για πώληση των Μπόστον Σέλτικς έναντι 6,1 δισ. δολαρίων
Μπόστον Σέλτικς Chevron Right