Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Ελλάδας με αντίπαλο τη Σκωτία για τα play offs / play outs της League A του Nations League διεξάγεται το βράδυ το βράδυ της Πέμπτης (20/3, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για να ανέβει… πίστα στη διοργάνωση, θα ξεκινήσει με την υποστήριξη των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.
Μετά την εξαιρετική παρουσία της στον 2ο Όμιλο της League B, όπου έχασε την 1η θέση στις λεπτομέρειες από την Αγγλία, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο υψηλότερο επίπεδο.
Από την άλλη, η Σκωτία επιθυμεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ακριβώς όπως έκανε στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους ομίλους, καθώς δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Group Stage, βρισκόταν στην τελευταία θέση του 1ου Ομίλου (με Πορτογαλία, Κροατία και Πολωνία).