Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι σε αυτή του Κοσόβου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, με τον Τζον Φαν’τ Σχιπ να επιλέγει τον Τάσο Δουβίκα στο βασικό σχήμα.
Η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί με Δουβίκα να αγωνίζεται δίπλα στον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Δημήτρη Γιαννούλη να τοποθετείται στα στόπερ μαζί με τον Ντίνο Μαυροπάνο και τον Γιώργο Τζαβέλλα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Χρήστο Τζόλη, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Πέλκα και Κώστα Γαλανόπουλο, αλλά ούτε και στον τιμωρημένο Κάρλος Ζέκα.
Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Δουβίκας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Παυλίδης.
𝐌𝐀𝐓𝐂𝐇𝐃𝐀𝐘#𝐊𝐎𝐒𝐆𝐑𝐄 #𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐪𝐮𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐞𝐫𝐬 #𝐦𝐚𝐭𝐜𝐡𝐝𝐚𝐲 #𝐎𝐧𝐞𝐓𝐞𝐚𝐦𝐎𝐧𝐞𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 #𝐎𝐧𝐞𝐓𝐞𝐚𝐦𝐎𝐧𝐞𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 pic.twitter.com/T5ZZYWm7qc
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) September 5, 2021