H παρουσία του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με την ΕΟΚ για την ανάληψή της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών, δεν θα μπορούσε να κρατήσει τον Hall of Famer προπονητή μακριά από το ΟΑΚΑ.
Όπως ενημέρωσε με «τιτίβισμα» του, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού θα βρεθεί την Παρασκευή (8/11) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των «πράσινων», απέναντι στη Βαλένθια, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Looking forward to seeing so many new friends in Athens and catching @paobcgr game on Friday. Special people!
— Rick Pitino (@RealPitino) November 6, 2019
«Ανυπομονώ να δω τόσους πολλούς φίλους στην Αθήνα και να παρακολουθήσω το ματς του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ξεχωριστοί άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά.