Αθλητισμός

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Α.Ο.Φοίνικας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ακόμα μία αναβολή αγώνα στην Volley League λόγω αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού.

Συνεχίζουν τα προβλήματα, αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος της Volley League, καθώς αναβλήθηκε ακόμα μία αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική, εξ αιτίας αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού στον Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ.

Η ομάδα της Σύρου είχε προγραμματισμένο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ, δεν θα πραγματοποιηθεί με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ για την 13η αγωνιστική, εξ αιτίας κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα της Σύρου.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πρώην σύντροφος ηθοποιού-σκηνοθέτη: Όφειλα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου, λέει η γυναίκα «κλειδί»
Δημήτρης Λιγνάδης: Αναλαμβάνει δικηγόρος του και ο Αλέξης Κούγιας
Chevron Right