Ο μεγάλος τελικός του Conference League, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα έβαψε «κόκκινη» την πλατεία Κοραή στον Πειραιά.
Γιγαντοοθόνες έχουν στηθεί σε πολλές περιοχές του Πειραιά και δη στην Πλατεία Κοραή, στα Καμίνια και στη Μαρίνα Ζέας. Ο φωτογραφικός φακός του Βασίλη Μαρούκα για τη Eurokinissi απαθανάτισε, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, πλήθος φιλάθλων του Ολυμπιακού.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα άρχισε από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το πάρτι συνεχίστηκε στους δρόμους του Πειραιά. Το Πασαλιμάνι, όπως ήταν φυσικό, «βάφτηκε» κόκκινο. Μάλιστα, από τις 2 το μεσημέρι, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήγαν στην Πλατεία Κοραή. Εκεί από γιγαντοοθόνη θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό.
«Μία πολύ σημαντική ημέρα και για τον Ολυμπιακό, φυσικά για τον Πειραιά, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα» είπε στο μήνυμά του ο Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος του Πειραιά, προσθέτοντας: «Κατεβαίνουμε με αισιοδοξία και νομίζω θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».