Αθλητισμός

US Open 2024: Εγκατέλειψε στο πρώτο ματς η Μαρία Σάκκαρη

Το πρόβλημα στον ώμο απεδείχθη αξεπέραστο εμπόδιο για τη Μαρία Σάκκαρη στο US Open 2024.

Τέλος έλαβε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open 2024, προτού καλά-καλά αρχίσει, αφού τη Δευτέρα (26/8) αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο πρώτο ματς της διοργάνωσης λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σάκκαρη έπαιζε κόντρα στη Γιαφάν Γουάνγκ από την Κίνα κατά την πρεμιέρα του US Open 2024 και ύστερα από ένα σετ, το οποίο έχασε με 6-2, εγκατέλειψε την αναμέτρηση. Επισημαίνεται ότι η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί ώμο της. Μάλιστα, η Μαρία Σάκκαρη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, αποχωρώντας από το κορτ της Νέας Υόρκης.

Έτσι, η Γιαφάν Γουάνγκ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του US Open 2024, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Νταϊάν Παρί (Γαλλία) – Σιγιού Γουάνγκ (Κίνα).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αυτά είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο - Σε ποιες θέσεις είναι 6 ελληνικά
Drone μπήκε στον πολωνικό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια των ρωσικών βομβαρδισμών στην Ουκρανία
Chevron Right