Έντονη ήταν η συγκίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με την οποία ανακοίνωσε την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο.
«Αισθάνομαι μια σιγουριά ότι η ΑΕΚ δίπλα του θα έχει συνέχεια», είπε για τον ιδιοκτήτη της Seajet ο μέχρι σήμερα διοικητικός ηγέτης της Ένωσης. «Θα πρέπει να είμαι προσεκτικός. Κι εγώ θα κριθώ κάποια στιγμή», πρόσθεσε, για να σταματήσει για λίγο, καθότι ήταν εμφανής η συγκίνησή του, κάτι το οποίο παραδέχθηκε.
@ieidiseis.gr Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου στην OPAP Arena #αεκ #aekfc
«Θα τελειώσει αυτό το ταξίδι για μένα. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ακόμη, τόνισε ότι «η απόφαση που έχω πάρει είναι η σωστή, δεν ήθελα να βάλω την ομάδα σε περιπέτειες».
«Το μόνο που κρατάω είναι η σουίτα μου. Θα με βλέπετε και ό,τι χρειάζεται η ΑΕΚ θα είμαι πάντα δίπλα της», σημείωσε ακόμη ο μεγαλομέτος της Aegean.